петак, 28. август 2015.

Jos avgust i prodje leto... :)

Pozdrav drage moje, danas Vam predstavljam svoje proizvode meseca avgusta, jeste da je 28 tek :), ali danas sam raspolozena za piskaranje :) Pored uobicajnih proizvoda, ovo su bili favoriti, tako je to kod nas zena, prosto se "zaljubimo" i forsiramo samo to :)


 1. MACADAMIA NO TANGLE najpoznatija cetka za kosu, kazu :) I mogu vam reci da je odlicna. Obozavam je, koristim je cak i za "masazu" koze glave, ma extra je, extra.
2. WONDER 10, OSMO effects, kazu tretman za kosu na bazi keratina. Oporavlja kosu i poboljsava njenu strukturu, povecava fleksibilnost i daje kosi visok sjaj. Nanosi se na vlaznu kosu i ne ispira se. Ja kazem da je ok.
3. MACADAMIA FLAWLESS pena za pranje kose, nanosi se 5 minuta pre pranja kose, zamenjuje i sampon i balzam i da, zaista zamenjuje. Odlicna stvar, ustedi vreme nekako. :)
4. SEBA MED rol on, ono nista specijalno, ali radi, mada mi se ne dopada miris.



5. PERFECT MATCH LOREAL korektor u stiku, u nijansi 30, beige. Odlican za prekrivanje bubuljica, flekica i drugih nepravilnosti na kozi lica.
6. SUPER LINER, PERFECT SLIM LOREAL, savrsenstvooo, tako dobar, kvalitetan, postojan, odlican. Lak za nanosenje, stoji ceo dan, odlicna mat crna, ju, fantazija :)
7. SUPER LINER EXTRA BLACK GLOSS LOREAL, dobar jeste, ali onaj prvi je No. 1. Ali i ovaj je extra, extra, extra. Npr, prvi koristim svaki dan na poslu npr.jer je tanka cetkica i izvlacim tanku suptilnu liniju, dok ovaj koristim uvece kada zelim dramaticniji make up. 



8. IMPALA COMPACT POWDER, kameni puder ali meni pretaman pa ga koristim kao bronzer i savrsen je za to.

9. NAKED 3, URBAN DECAY. Savrsenstvooooooo, najbolje senke na svetu, potpisujem.


Napisacu vam i imena senki, cisto ako vam nesto znaci, jer npr na YT ima dosta tutorijala sa ovim paleticama, obicnom naked ili 2 ili 3 svasta ima. Moja je trojka.
-strange
-dust
-burnout
-limit
-buzz
-trick
-nooner
-liar
-factory
-mugshot
-darkside
-blackheart

I to bi bilo to, uzivajte jos malo u letu, uskore ce nam jesen, pa zima, pa tako u krug :D
Pozdrav, Tanja :*

4 коментара: